Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drietal berooft man in Goes

Toegevoegd: 14-06-2015, 20.38 uur - Update: 15-06-2015, 14.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft in Goes twee verdachten aangehouden na een woningoverval. Het gaat om een 31-jarige man uit Goes en een 32-jarige vrouw uit Vlissingen.

De politie kreeg rond 17.40 uur de melding dat de 60-jarige bewoner van een pand aan de Van de Spiegelstraat, in de buurt van het tankstation, kort daarvoor zou zijn overvallen. Daarbij drongen twee of mogelijk drie personen de woning binnen en maakten het slachtoffer zijn portemonnee afhandig. Daarop gingen ze er vandoor. Het slachtoffer alarmeerde vervolgens de politie.

Kort na de overval zijn twee verdachten bij een woning elders in Goes aangehouden. Ze zijn ingesloten voor verder onderzoek. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de aanwezigheid van een derde dader. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Mensen die iets verdachts hebben gezien kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem kan dit op telefoonnummer 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
iemand (29-7-2015 om 11:10)
willem heeft hier 100 % gelijk. Het is dwijlen met de kraan open en die kraan krijg je niet meer dicht. wij zijn misschien tolerant geworden maar andere culturen maken daar hier misbruik van en die moet gewoon hard afgestraft worden. dat zie je ook in hun landen gebruik dezelfde straffen als daar zonder kans op vervroegde vrijlating. dan filter je de twijfelaars eruit en weet je precies wie de echte wolven zijn en zolang je met dit soort dingen met een taakstrafje vanaf komt zal het alleen maar erger en meer worden.
willem77 (16-6-2015 om 12:48)
bevelander en zeeuw: wat ik typte klopt WEL. ik spreek uit langjarige ervaring. wat je zwager verteld--daar heb ik geen oordeel over. maar ik kon sporten--studeren--tv kijken enz. ik blijf er bij: het is TE luxerieus en kan best minder. en de bewaker reageerde op elk belletje. wie klaagt over het eten had thuis niets te vreten.
Bevelander (16-6-2015 om 03:51)
Bezoek voor de grap eens een gevangenis Willem, dat kan wanneer ze weer eens een open dag hebben. Dan kan je pas een oordeel vellen, want het cliché dat de gevangenis een hotel is of veredeld buurthuis klopt natuurlijk niet. Voor een TV (met beperkt aantal zenders) wordt huur betaald, het sporten is gering en wordt steeds minder en van het eten moet je het al helemaal niet hebben. Een druk op de belknop levert overigens niet vaak wat op, vaak krijg je in de avond als gevangene te horen dat je 'morgen de eerste ben'. Dat zouden ze in een hotel niet moeten proberen denk ik! Hoe ik dit weet? Mijn zwager heeft in verschillende gevangenissen als bewaarder gewerkt.
Zeeuw (15-6-2015 om 17:32)
Zo Willem je bent goed op de hoogte. Of misschien wel niet. Je moet niet lullen over iets waar je niets vanaf weet. Wanneer boek jij daar dan 6 weken vakantie. En wat betreft die overvallers die zullen wel weer wegkomen met een enkelbandje net als die vorige overvallers. Tsja rechtbank als jullie zulke straffen opleggen dan durft iedereen een overval te plegen.
willem77 (15-6-2015 om 14:55)
komt door het softer straf-beleid. je zit in de bajes omdat je iets fout hebt gedaan: gevangenis straf. lamenielachu: straf? TV--sporten--genoeg goed voesel en drinken. het is net een hotel EN je hebt een bediende: 1 druk op de belknop en er wordt gevraagd naar je wens(en). schaf dat eens af--weg met die luxe dingen. zet ze 23 uur/ dag achter de deur. want nu is de gevangenis veeeel te luxerieus.
wim (15-6-2015 om 06:55)
Wat brutaal gezien de Spiegelstraat toch in algemeen een drukke straat is maar zo je ziet, ook daar deinzen ze niet meer voor terug
Cookie-instellingen beheren