Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Kleine brandjes in Erasmuspark Middelburg-Zuid

Toegevoegd: 26-04-2006, 19.24 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer heeft vanmiddag twee buitenbrandjes geblust in het Erasmuspark in Middelburg.

Een buurtbewoner ontdekte rond kwart over vijf dat er rook kwam vanuit enkele bossages in het park. Omdat het ging om behoorlijk wat rook belde hij de brandweer. Die rukte vervolgens uit met de tankautospuit 4533.

Ter plaatse bleek dat er op twee plaatsen brand gesticht was. Diverse materialen waren in brand gestoken en moesten door de brandweer worden geblust. Om te voorkomen dat de materialen opnieuw in brand zouden worden gestoken hebben de brandweerlieden alles goed nat gespoten.

Het is overigens niet de eerste keer dat in het park brand werd gesticht. Op 10 februari moest de dagdienst uitrukken om een brandje te blussen op vrijwel exact dezelfde plaats.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren