Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Dodelijk motorongeval Isabellaweg Philippine

Toegevoegd: 16-06-2015, 00.15 uur - Update: 16-06-2015, 02.58 uur
Door: Rolf de Feijter

PHILIPPINE - Op de Isabellaweg in Philippine is maandagavond een motorrijder om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval.

Even voor 23.25 uur rukten de hulpdiensten massaal uit naar het ongeluk tussen Philippine en IJzendijke. In eerste instantie meldde de politie dat er een aanrijding had plaatsgevonden tussen een auto en een motor maar er bleek sprake te zijn van een eenzijdig motorongeval.

De hulpdiensten rukten uit nadat op de Isabellaweg een zwaarbeschadigde motor was aangetroffen. De bestuurder werd vermist maar kon na enige tijd worden gelokaliseerd. Omdat naast de weg een flinke watergang loopt werden ook brandweerduikers opgeroepen. Die bleken niet nodig want de motorrijder werd na enige tijd zoeken met ernstige verwondingen aangetroffen in de berm.

De motorrijder is ter plekke behandeld door ambulancepersoneel maar dit mocht niet baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De brandweer heeft vervolgens hand- en spandiensten verleend en geassisteerd bij de berging van het slachtoffer.

De politie laat weten onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeluk. De Isabellaweg tussen Philippine en IJzendijke is daardoor op dit moment nog steeds afgesloten.

Eerder op de avond gebeurde ook al een ernstig ongeval met een motorrijder op de Vierwegen in Kapelle.

Zie ook:
- Motorrijder zwaargewond bij ongeluk Kapelle (16-06-2015)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (17-6-2015 om 23:11)
Woon hier vlakbij , er wordt op deze weg door motorrijders. Echt heel hard gereden . Je hoort ze al van ver aankomen en maar opschakelen. Aan deze weg mankeert niets , het is de snelheid van de motoren jammer genoeg.
Kaas (16-6-2015 om 18:18)
Er zitten op dat stuk weg een paar dwarse "richels" in de weg van boomwortels. Ook zitten er een paar stukken die zijn gerepareerd, die met warm weer behoorlijk glad kunnen zijn. Gas geven of afremmen op het verkeerde moment, kan dan rare dingen doen met je motor op dit stukje.
* (16-6-2015 om 12:48)
Heel erg maar totdat we niet zeker weten wat de oorzaak is of wat voor keuze iemands maakt in het leven, denk ik op dit moment aan de familie en natuurlijk de hulpverleners die dit trieste ongeluk mogen opruimen .
Samantha (16-6-2015 om 10:15)
Zelf dochter van een motorrijder, en je schrikt toch elke keer als je deze berichten leest. Ongelofelijk veel sterkte aan de nabestaanden nu en de komende tijd.
fietser (16-6-2015 om 10:02)
sterkte aan familie en vrienden. Wat is er gebeurd? Dat is alleen maar gokken!!! De weg is niet gevaarlijk en hier betreft het een recht stuk!!!
marcel (16-6-2015 om 09:28)
Grote bomen langs de weg. Ze hebben al veel levens gekost op dit traject. Veel sterkte gewenst aan familie en vrienden.