Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot Torenweg Middelburg

Toegevoegd: 16-06-2015, 13.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de Torenweg in Middelburg is dinsdag aan het begin van de middag een personenauto in een slootje terecht gekomen.

De bestuurder van de auto reed even na twaalf uur met zijn voertuig in de ondiepe sloot tussen de Torenweg en de parallelweg bij het McDonald's-restaurant naast de Schroeweg. Hij raakte niet gewond maar hij kon zijn voertuig zelf niet meer op de weg krijgen.

Een passant probeerde de auto uit de sloot te trekken maar dit mislukte en daarom werd bergingsbedrijf Kuzee ingeschakeld. Kuzee had de auto vervolgens binnen een paar minuten uit de sloot. De politie sloot de weg tijdens de bergingswerkzaamheden tijdelijk af.

De oorzaak van het ongeluk is onbekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (16-6-2015 om 18:08)
De oorzaak van het ongeluk is onbekend. Dat zal wel, maar de bestuurder zal toch wel weten wat hij of zij aan het doen was op het moment dat het mis ging. Het lijkt mij moeilijker om in die sloot terecht te komen dan om op de weg te blijven. Iets afgehaald bij McDonald's misschien...?
Adri (16-6-2015 om 13:59)
Zo'n manoeuvre - daar en op deze manier - is best nog wel knap.....
Cookie-instellingen beheren