Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Kerntransport onderweg naar Frankrijk

Toegevoegd: 16-06-2015, 18.24 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Vanuit Borssele is dinsdagmiddag per trein een kernstransport vertrokken richting Frankrijk. Dat gebeurde onder toeziend oog van de politie.

Het transport verliet rond 16.30 uur het terrein van de kerncentrale in Borssele. Naast een locomotief bestond de trein uit drie containers met afgewerkte splijtstof en een personenwagon voor onder andere het politiepersoneel. De politie was niet alleen in de trein vertegenwoordigd. Ook in de omgeving was een flink aantal opvallende en onopvallende eenheden aanwezig. Het ging onder meer om busjes, motoren en een camerawagen.

Het transport moest wachten bij het Mallardviaduct in Lewedorp. De politie hield al die tijd het transport in de gaten. Rond 17.30 uur kon het transport zijn weg vervolgen richting Cap de la Hague in Frankrijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (16-6-2015 om 22:32)
Stop met die vuile zooi
Cookie-instellingen beheren