Weerbericht:
Van het westen uit af en toe zon en geleidelijk afnemende wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Politie houdt grensoverschrijdende afvaltransportcontrole

Toegevoegd: 26-04-2006, 19.35 uur
Door: Politie Zeeland

WESTDORPE - Vandaag werd tussen 07.30 en 12.00 uur door de politie op de Tractaatweg bij Westdorpe een grensoverschrijdende afvaltransportcontrole gehouden.

Aan de Belgische zijde van de grensovergang bij Zelzate werd eenzelfde controle gehouden. De controle vond plaats in het kader van de EVOA (Europeese Verordening Overbrenging Afvalstoffen). Aan de grensovergang Tractaatweg te Westdorpe werden 10 afvaltransporten gecontroleerd.

Eén afvaltransport van een Belgisch bedrijf bleek niet in het bezit te zijn van een vergunning voor grensoverschrijdend vervoer. De bekeuring van driehondervijftig euro moest direct betaald worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren