Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
98 files van totaal 361 km

Illegaal afval gedumpt parkeerplaats A58

Toegevoegd: 18-06-2015, 08.56 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij een parkeerplaats langs de A58 bij Rilland is dinsdag illegaal afval gestort. Dat meldt een medewerker van Rijkswaterstaat.

Het afval werd 's avonds aangetroffen bij verzorgingsplaats Het Scheld, gelegen tussen knooppunt Markiezaat en Rilland. Vermoedelijk was er sprake van afval van een hennepkwekerij. Het ging namelijk onder meer om twee grote koolstoffilters en bedrading.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Het afval is afgevoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
juriste (18-6-2015 om 14:11)
Beste p van s: iets tegen Rijkswaterstaat? "Beetje graspollen opruimen" en nu deze reactie op dit artikel. Totdat ze je van dienst kunnen zijn dan praat je vast anders!
Mayke (18-6-2015 om 12:01)
Inbraken, illegaal afvalstorten, brand stichten, een mens wordt van zulke berichten niet vrolijk. Soms vraag je , je af of er nog wel eerlijke mensen zijn....................En weer moeten de verzekeringen omhoog
p van s (18-6-2015 om 09:41)
Snap er niks van, al die parkeerplaatsen hangen vol camera's ook ter beveiliging..Kunnen ze zo terug kijken en die auto pakken ???
Cookie-instellingen beheren