Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 24 km

Man verstopt pillen in onderbroek

Toegevoegd: 19-06-2015, 10.08 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Agenten hebben donderdagavond een 23-jarige Vlissinger aangehouden. De man had hennep op zak en op het politiebureau bleek hij ook nog eens achttien pillen in zijn onderbroek verstopt te hebben.

De verdachte werd
 rond 19.30 uur gecontroleerd in de Scheldestraat. Dat gebeurde omdat de dienders vermoeden dat hij drugs aan het dealen was. Tijdens de controle bleek de man hennep op zak te hebben. Hij werd vervolgens aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau.

Op het bureau bleek dat de Vlissinger ook nog achttien pillen, vermoedelijk XTC, in zijn onderbroek had zitten. De drugs zijn in beslag genomen. Na verhoor is de verdachte met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (22-6-2015 om 06:55)
Wat doe je als je geen andere plekjes weet tijdens de controle wat moet gebeuren wegens het in bezit ben van verdovende middelen die je bij je hebt vandaar deze keus in je onderbroek.
pascal (21-6-2015 om 16:42)
Wat maakt iedereen zich zo druk om drugs. Stelletje muggezifters zijn jullie allemaal en stront hypcriet wel allemaal lekker roken en drank nuttigen en dat maakt jullie dan beter een een recratief drugs gebruikers. Bah bah bah zielige zeeuwen allemaal bij elkaar stijf kut volk zijn jullie schaam me dat ik zelf een zeeuw ben. Oordeel eerst over je zelf met je drank misbruik dan over andere die misschien wel is een lijntje jointje of pilletje nuttige en daar geen mensen bij lastig vallen. En jullie met drank op iedereen lastig vallen en irriteren.
Joris (20-6-2015 om 14:55)
Die dealer vond zijn onderbroek een retegoeie verstopplaats...
kees (20-6-2015 om 14:26)
Zelfde straf opleggen als in indonesie
Hans (20-6-2015 om 12:18)
Wat een lachtertje, weer naar huis gestuurd........... en weer op weg naar de volgende deal...... Ben t niet eens met beleid in Indonesie, maar als je daar gepakt wordt met een paar pillen wordt je ook naar huis gestuurd, maar dan in een kist...........
Jac (20-6-2015 om 12:06)
Een ding word aan voorbij gegaan in al de reacties hier... Als er geen vraag naar dit soort rommel is zal het ook niet verkocht worden. Maar er is en blijft dus blijkbaar bij een grote groep mensen altijd de behoefte bestaan naar dit soort troep. Ik kan dit niet zo goed begrijpen, wiet is nog (relatief)safe, maar die chemische pillentroep is gewoon spelen met je leven.
Cookie-instellingen beheren