Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Portier mishandeld in Renesse

Toegevoegd: 20-06-2015, 10.48 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - Agenten hebben vannacht een 25-jarige man uit Willemstad aangehouden. Hij zou op de Hogezoom in Renesse een portier hebben geslagen.

De dienders kregen zaterdag rond 0.45 uur de melding dat er een portier mishandeld zou zijn. Toen ze aankwamen bij de horecagelegenheid op de Hogezoom was de verdachte inmiddels vertrokken. Hij kon kort daarop in de buurt worden aangehouden.

De man is ingesloten voor verder onderzoek. De portier moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Hij heeft in ieder geval een klap in het gezicht gehad.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (20-6-2015 om 21:17)
Tot voor kort was her alleen een zootje in het hoog seizoen in reneese maar nu gaat het hele maar door en wat ben ik blij dat ik daar niet woon. Voor de plaatselijke bevolking is het natuurlijk weer met angst en beven uitzien naar de zomer omdat ze weten dat de rand van de samenleving er weer aan komt en er voor een normaal gezin daar geen normale vacantie valt te vieren.
Cookie-instellingen beheren