Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 130 km

Man dreigt met messen in Vlissingen

Toegevoegd: 21-06-2015, 11.10 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen heeft de politie zaterdagavond een man aangehouden die meerdere mensen met de dood zou hebben bedreigd. Hij zwaaide op straat met twee messen.

De arrestatie vond plaats in de Sarazijnstraat. De verdachte, een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, had in iedere hand een mes. Daarmee maakte hij stekende bewegingen. Toen agenten rond 21.35 uur ter plekke kwamen zijn ze in gesprek gegaan met de verdachte. Ze maanden hem tot rust. Hij bleef echter doorgaan met zijn bedreigingen. De man werd daarop aangehouden.

De man had op het moment van de arrestatie zelf geen messen bij zich maar ter plaatste werden later wel twee messen aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De verdachte is voor onderzoek vast gezet en overgebracht naar het cellencomplex Torentijd. Wat de aanleiding was voor zijn gedrag is nog onduidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W (21-6-2015 om 14:25)
Standaard zaterdag avondje in vlissingen oh
willem joosse (21-6-2015 om 14:19)
als er geen messen waren tijdens de arrestatie stond hij dan niet gewoon te zwaaien. pakken ze tegenwoordig daar al voor op. tja dat kan mischien was het wel een ,nee hij was gewoon vervelend
angie (21-6-2015 om 13:07)
Misschien is de (psychologische) zorg/begeleiding voor deze man wegbezuinigd.
oudeman (21-6-2015 om 11:45)
Een duur mannetje voor de gemeenschap. Ik schat de totale kosten eer alles is uitgezocht opgeschreven en beambtenaard berecht en bestraft toch al gauw op een goeie vijfduizend Euro. Zonde van het geld. Mij opa zei altijd: Een schop onder je kont en aan het werk.
Cookie-instellingen beheren