Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Politie: Man viel bij ruzie van balkon

Toegevoegd: 22-06-2015, 12.46 uur - Update: 22-06-2015, 13.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De man die vanochtend zwaargewond raakte in Middelburg is van het balkon van een flat gevallen tijdens een ruzie. Dat meldt de politie.

De man werd rond 11.00 uur bij een flatgebouw aan de Bernardus Smytegeltstraat gevonden. Volgens de politie is hij na een vermoedelijke ruzie van een balkon gevallen. De politie heeft ter plekke een 25-jarige Middelburger aangehouden. Er wordt nog verder onderzoek gedaan door de recherche.

Volgens de politie heeft de man meerdere botbreuken opgelopen. Hij is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Zie ook:
-
Traumaheli voor gewonde Middelburg (22-06-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Madame (24-6-2015 om 02:19)
Bedankt voor de toevoeging bewoner van dezelfde flat. Zo zie je maar dat de berichtgeving niet altijd compleet is. Is er al meer bekend over de achtergrond/reden van het springen? Ik hoop trouwens dat de verwondingen van gewonde meevallen en hij snel mag herstellen.
Bewoner van de zelfde flat (22-6-2015 om 19:18)
Hij is niet van het balkon gevallen maar uit het raam gesprongen
Cookie-instellingen beheren