Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 200 km

Man flink mishandeld bij pinautomaat

Toegevoegd: 25-06-2015, 10.12 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft dinsdag in Goes een 49-jarige man aangehouden nadat hij iemand bij een pinautomaat met een ijzeren staaf had mishandeld. Het slachtoffer raakte volgens de politie flink gewond.

Dinsdag kwamen rond 17.10 uur bij de politie verschillende meldingen binnen dat er een mishandeling plaats vond in de Van der Spiegelstraat in Goes. Een man zou een andere man met een staaf in elkaar slaan. Toen de politie ter plekke arriveerde waren beide partijen nog aanwezig.

Het slachtoffer, een 35-jarige inwoner van Goes, had een dik oog en een pijnlijke schouder. De verdachte, die uit Kloetinge kwam, is aangehouden. De verdachte gaf aan dat het slachtoffer volgens hem zijn geld uit de automaat had gepakt dat hij vergeten was mee te nemen.

De politie gaat onderzoeken wat er waar is van dit verhaal. "Dat neemt echter niet weg dat hij wel verdacht wordt van mishandeling en er dat er proces-verbaal tegen hem wordt opgemaakt", zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren