Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Fietser ernstig gewond bij ongeluk Kats

Toegevoegd: 26-06-2015, 10.11 uur
Foto 11 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Noord -Beveland (27-6-2015 om 13:36)
Triest, zo triest... En het zou zo makkelijk kunnen zijn om de fietsers van het overige verkeer te scheiden. Aan de Oosterscheldekant van de brug ligt namelijk al een extra pad wat niet gebruikt word... pas de toegangscode er naar toe iets aan en fietsers kunnen vanaf Noord - Beveland tot aan Goes gescheiden fietsen... Tijd voor actie van Provincie, gemeenten en Rijkswaterstaat zou ik zeggen!
karel (26-6-2015 om 15:55)
Wat mooi dat er zo direct hulp geboden is! Hopelijk valt het uiteindelijk mee voor het slachtoffer. Overigens verbaast het me niet, dat hier zo'n ongeluk gebeurd. Dit gezien de vernauwing in de weg die vlak voor de plaats van het ongeval aanwezig is. Landbouwvoertuigen als deze met een zware belading hebben daar nagenoeg de gehele breedte van de weg nodig en rijden daar bovendien omlaag waardoor het lastiger is de snelheid in toom te houden. Ik ben daar zelf al eens goed weggekomen door te kiezen voor een uitstapje in de berm. Wellicht kan overwogen worden om deze verkeerssituatie aan te passen zodat de kwetsbare groep verkeersgebruikers, zoals fietsers, minder risico lopen.
Fb (26-6-2015 om 15:36)
Dat is precies de reden dat ik na jaren fietsen van n-beveland naar Goes nu dagelijks met de auto ga. Ik beweer niet dat het hier het geval is, maar over het algemeen rijden ze als gekken. Ze Rijden je de berm in of scheren vlak langs je heen. Nee, mij zie daar niet meer met de fiets.
Sunshine (26-6-2015 om 13:40)
Vreselijk en heel veel sterkte voor de familie! Vorige week hadden we het er nog over toen we schoolkinderen en een tractor naar Goes elkaar passerenden dat ik niet begrijp dat die weg niet word aangepast en Noord & zuid Beveland er geen prioriteit van maken! Niet de eerste keer dat het gebeurd en nu vandaag is dat weer bewezen.. op noord Beveland is er voor kapitalen uitgegeven aan fietspaden en tunnels maar weinig ongevallen zijn gebeurt in het verleden en dan de belangrijkste route naar Goes (school) schuiven ze af naar elkaar! Een leven kent geen gemeentegrens lijkt me als het om veiligheid gaat!!
Sandra (26-6-2015 om 13:01)
Ik zag het gebeuren (schuin voor mijn auto) en was er al snel bij, gelukkig kwamen er al snel omstanders om te helpen. Bedankt hiervoor. Aan alle mensen die erbij betrokken waren en uiteraard de familie; veel sterkte toegewenst! Ik denk aan jullie..
Cookie-instellingen beheren