Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden voor diefstal uit woning

Toegevoegd: 26-06-2015, 12.43 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Donderdagmiddag is op de Granaatplaats in Middelburg een man aangehouden voor een diefstal uit een woning aan de Buitenhovelaan.

De politiemeldkamer kreeg rond 13.30 uur een melding dat twee mannen zich verdacht gedroegen. Enkele agenten gingen polshoogte nemen. Een getuige zag vervolgens dat de mannen uit een woning aan de Buitenhovelaan kwamen. Het bleek dat ze in ieder geval een muziekbox hadden gestolen. De mannen renden weg in de richting van de Roozenburglaan.

Diverse agenten zochten in de omgeving naar de dieven. Even later werden zij gesignaleerd in de Agaat, maar ook daar wisten ze te ontkomen. Om 14.05 uur werd één van de mannen in de Granaatplaats aangetroffen. Hij werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht. Het gaat om een 18-jarige jongeman uit Roosendaal.

De politie heeft nog tevergeefs naar de tweede man gezocht. Ook is de muziekbox nog niet teruggevonden. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wreker (26-6-2015 om 20:33)
Stuur de gepakte man maar even langs. Weten we in 5 min wie de tweede was.
Cookie-instellingen beheren