Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Stelletje mishandeld door dronken mannen

Toegevoegd: 27-06-2015, 13.04 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Nieuwstraat in Goes twee mannen (20 en 21 jaar) aangehouden. Ze zouden aan de J. Antonides Van der Goeskade een 23-jarige man en 22-jarige vrouw uit Den Haag hebben mishandeld.

Het stelletje zat  rond 2.30 uur op een bankje toen de twee verdachten aan kwamen fietsen. Beiden leken dronken te zijn. Toen één van de verdachten van zijn fiets afviel recht voor de neus van het koppeltje schoten ze in de lach. Na een gesprek raakten de jongens in gevecht met het 23-jarige slachtoffer. De man liep hierbij flinke snijwonden aan zijn hoofd op, mogelijk veroorzaakt door een mes. Een omstander kwam tussen beiden en ook de vrouw schoot te hulp. Ook zij liep daarbij snijwonden op.

De politie werd gewaarschuwd en wist het tweetal op de Nieuwstraat aan te houden. Uit onderzoek bleek dat de verdachten onder invloed van alcohol verkeerden. Ze zijn direct meegenomen naar het politiebureau en ingesloten. De slachtoffers zijn beiden door ambulancepersoneel verzorgd. De man hield aan het voorval meerdere hechtingen over. Ze hebben allebei aangifte gedaan van zware mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
herman (28-6-2015 om 16:35)
Je kunt je rijbewijs alleen kwijtraken als je met een rijbewijsplichtig voertuig rijdt. Een fiets valt daar dus niet onder.
brunouk (28-6-2015 om 14:04)
Raak ik mijn rijbewijs kwijt als ik dronken op de fiets word aangehouden door de politie? De politie kan uw rijbewijs niet innemen als u dronken op de fiets wordt aangehouden. U kunt wel voor enkele uren een rijverbod voor de auto krijgen. Alcohollimiet fietsers U mag niet fietsen als u onder invloed bent van alcohol. Dit kan leiden tot gevaarlijk rijgedrag en daarmee tot gevaar voor anderen. Het alcoholgehalte in uw bloed mag niet hoger zijn dan 0,5 promille, net als in de auto of op de motor.
P van D (28-6-2015 om 09:57)
Leuk alle verschillende nationaliteiten die ruzie maken met uitgaan !!! Wat ik absoluut niet begrijp is waarom hun rijbewijs niet is ingevorderd met dronken fietsen ??? Staat in de wet dat je zelfs lopend fietsend of op de scooter geen deel mag uit maken van de openbare weg !! Ik was 9 jaar geleden ook mijn rijbewijs kwijt ( zonder schade of ongeval ) maar werd aangehouden voor te blazen op de fiets en was mijn rijbewijs kwijt voor 1 jaar !!! Waarom hun niet ???
Cookie-instellingen beheren