Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Dronken bestuurder vlucht na botsing

Toegevoegd: 27-06-2015, 13.08 uur
Door: Rolf de Feijter

SLUISKIL - Na een ongeval op de Groenoord in Sluiskil waarbij een bestelauto tegen een paaltje zou zijn gereden hebben agenten in een woning in Sluiskil een 28-jarige man opgepakt. Hij zou de bestuurder zijn van het voertuig.

De dienders kwamen hem op het spoor dankzij een alerte getuige. Bovendien bleef na het ongeval een deel van de bumper achter. Een blaastest wees uit dat de verdachte te veel gedronken had. Bovendien was hij niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

De man probeerde nog te ontkomen aan zijn aanhouding door zich op zolder te verstoppen. Dat mocht niet baten, hij is gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau. Daar is hij na verhoor met een proces-verbaal op zak vrijgelaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Panda (17-9-2015 om 15:31)
De straffen van mensen die zonder geldig rijbewijs of dronken achter het stuur zitten stellen niets voor. Zwaardere straffen moeten gegeven worden Nederland is veel te soft met mensen die zich niet aan de regel houden. Wetten en regels zijn er voor ieders wel zijn en veiligheid. Drank maakt meer kapot dan je lief is het maakt onschuldige mensen soms kapot.dat kan nooit de bedoeling zijn.
dronken (27-6-2015 om 14:23)
en daar is er weer een die het nodig vind om dronken rond te gaan rijden. en dit is een geval die in de kraag is gevat. maar je moet je eens voorstellen dat heel Nederland vergeven is van de dronken rijders die meer schade en letsel toebrengen aan anderen en aan hun zelve. volgens mij is het veiligere om achter het stuur te bellen.
Cookie-instellingen beheren