Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 207 km

Schade bij ongeval A58 Nieuwland

Toegevoegd: 29-06-2015, 16.14 uur
Het ongeval op de A58 ter hoogte van Nieuw- en Sint Joosland.
Het ongeval op de A58 ter hoogte van Nieuw- en Sint Joosland.
© Foto: Rens Marijs
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Op de A58 ter hoogte van Nieuw- en Sint Joosland is maandagmiddag een auto met aanhanger geschaard.

Het ongeval vond even voor 15.30 uur plaats op de Rijksweg in de richting van Bergen op Zoom. De bestuurder van de combinatie verloor door nog onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig. De auto met aanhanger kwamen tegen de vangrail tot stilstand.

Er is nog een ambulance ter plaatse geweest, maar voor zover bekend raakte er niemand gewond. Het overtuig en de aanhanger zijn weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulpverlener (29-6-2015 om 19:30)
Misschien als je je snelheid aanpast? Dan zie je de hulpverleners echt wel. Er worden meestal wel pionnen gezet om je in goede banen te leiden. Daar zouden de automobilisten ook wel eens fatsoen mee om mogen gaan.
bezorgde burger (29-6-2015 om 16:59)
De hulpverleners en voornamelijk politie zou verplicht moeten worden om gele zichtbaarheidshesjes te dragen op de snelweg! Zeker met die nieuwe uniformen zeer slecht zichtbaar.
Cookie-instellingen beheren