Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Dronken bestuurder ramt rotonde

Toegevoegd: 01-07-2015, 11.23 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 45-jarige man uit Duitsland is dinsdagavond aangehouden omdat hij dronken achter het stuur zat. Ook ramde de man een rotonde.

De man reed 21.20 uur op een rotonde op de Havenpoortweg tegen de middengeleider op en raakte daarbij een verkeersbord. Hij reed vervolgens door. Bij de afslag naar Veere ter hoogte van Serooskerke viel zijn auto stil.

Agenten lieten de man blazen. De testuitslag was 1240 ug/l. Hij werd aangehouden en werd overgebracht naar cellencomplex Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ewoud (1-7-2015 om 21:16)
en daar hebben we er weer een. lekker dronken daar zeeland rijden er is klaarblijkelijk niets leuker dan dronken achter het stuur kruipen. maar weer lof voor politie die moeten er toch ook wel eens schoon genoeg van krijgen om de gehele dienst achter dronken bestuurders te gaan aan zitten. ik hoop wel dat de gemaakte kosten inc. het politie optreden verhaalt kan gaan worden op de veroorzaker. ze zouden standaard de gemaakte schade en alle bijkomende kosten kunnen verhalen op de dronkaards.
Cookie-instellingen beheren