Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ongeval in Kuitaart

Toegevoegd: 01-07-2015, 15.14 uur - Update: 02-07-2015, 09.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

KUITAART- Bij een verkeersongeval in Kuitaart is woensdagmiddag iemand om het leven gekomen. Dit heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Rond 14.40 uur vond er op een Hulsterweg (N689) ter hoogte van hectometerpaaltje 1,9 een ernstig ongeval plaats. De auto met inzittende is door nog onbekende oorzaak in brand gevlogen. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.

De weg is op dit moment afgesloten en de hulpdiensten zijn ter plaatse. Er zal een technisch onderzoek gedaan worden naar de oorzaak van het ongeval.

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kevin (3-7-2015 om 08:00)
@Rick....te snel conclusies trekken is inderdaad fout en dan kun je ook beter niet reageren lijkt me, of laat die zin dan weg.... Man blijkt dus 88 te zijn en was onwel geworden. Heel sneu voor familie, vrienden en andere nabestaanden. Sterkte.
marina (2-7-2015 om 20:39)
zoals je mogelijk nu wel weet @Rick, was het een man van 88 en is mogelijk door de hitte en last van hartfalen niet goed geworden. Sterkte aan alle betrokkenen en familie van de man.
wim (2-7-2015 om 07:06)
Wat eist zeeland weer veel slacht offers door ongelukken zo ook weer in Kuitaart.
Rick (1-7-2015 om 23:56)
Hoe kan je zo van de weg af geraken op een recht stuk weg en vervolgens zwaar oversturen naar links met zulke desastreuze gevolgen (zie bandensporen)......... Maar te snel conclusies trekken is fout en de nabestaanden hebben hier ook niets aan; voor hen rest alleen: heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van een dierbare.
Cookie-instellingen beheren