Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Auto op zijn kop in sloot Yerseke

Toegevoegd: 01-07-2015, 23.13 uur - Update: 02-07-2015, 14.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - Een auto is woensdagavond in de sloot naast de Postweg in Yerseke op de kop in het water beland.

De auto kwam rond 21.40 uur op zijn kop in het water terecht. De hulpdiensten rukten massaal uit maar al snel bleek dat de bestuurder uit het voertuig was. Of hij ook gewond raakte is niet bekend.

Wat de oorzaak is van het ongeval is niet bekend. De weg was tot na de bergingswerkzaamheden afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wing (3-7-2015 om 00:34)
Lach maar , 1 persoon heeft hier een leven gered Door moedig in het water te gaan en persoon uit auto te redden waar velen keken Hoe iemand in een auto onderste boven in de sloot lag. RESPECT VOOR DIE MAN ZIJN HELDHAFTIGE DAAD! En wat een disrespect voor de toeschouwers. . . . . . Sterkte voor slachtoffer en held
Cookie-instellingen beheren