Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer ongeluk Kuitaart was 88 jaar

Toegevoegd: 02-07-2015, 10.28 uur - Update: 02-07-2015, 10.33 uur
Door: Rolf de Feijter

KUITAART - De persoon die woensdagmiddag om het leven kwam bij een éénzijdig ongeval in Kuitaart, was een 88-jarige man uit Kloosterzande. Dat meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 14.40 uur op de Hulsterweg. Volgens de politie is de man vermoedelijk onwel geworden en reed hij daarna met zijn auto tegen een boom. Door de botsing vloog de auto in brand. Omstanders hebben nog geprobeerd om de brand te blussen maar dat lukte niet.

De ter plaatse gekomen brandweer heeft de brand geblust. Getuigen van het ongeluk hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen. Vanwege het ongeluk en het politie onderzoek was de weg lange tijd afgesloten. Verkeer moest omrijden.

Zie ook:
Dode bij ongeval in Kuitaart   (01-07-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Theo (2-7-2015 om 19:41)
Gecondoleerd en Sterkte voor de Familie. Je zal dit bericht maar thuis krijgen.
Cookie-instellingen beheren