Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuige ongeval Kapelle

Toegevoegd: 03-07-2015, 14.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Tijdens het onderzoek naar de toedracht van een verkeersongeval op maandagavond 15 juni jl. in Kapelle is naar voren gekomen dat een jonge vrouw de aanrijding tussen een auto en een motorrijden vermoedelijk daadwerkelijk heeft gezien. De politie roept deze jonge vrouw op zich te melden.

Die avond is een motorrijder op de Vierwegen (N666) nabij de oprit van de A58 met een personenauto in botsing gekomen. De 22-jarige motorrijder uit 's-Gravenpolder is daarbij zwaar gewond geraakt. Volgens een getuige zou een jonge vrouw het ongeval hebben gezien. Omdat zij op dat moment andere dringende verplichtingen heeft, laat zij haar gegevens bij enkele omstanders achter met het verzoek dit door te geven aan de politie.

Door onbekende reden is die informatie niet bij de politie terechtgekomen. Om het onderzoek naar het ongeval verder af te ronden is het van belang dat ook de verklaring van de jonge vrouw opgenomen wordt. Omstanders die nog in het bezit zijn van haar persoonsgegevens worden ook opgeroepen zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren