Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Twee aanhoudingen bij ongeval Goes

Toegevoegd: 03-07-2015, 17.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een verkeersongeval in Goes heeft de politie vrijdagmiddag twee personen aangehouden.

Rond 16.45 uur vond er op de Marconistraat ter hoogte van de Jumbo supermarkt een aanrijding plaats. Over de exacte toedracht is nog geen duidelijkheid. Wel is bij het voorval één persoon gewond geraakt.

Ook heeft de politie twee personen aangehouden. Eén van de verdachten is in de boeien geslagen en afgevoerd. Voor het ongeval is ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is niet meer ingezet. Tenminste twee voertuigen raakten beschadigd.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (7-7-2015 om 18:36)
Nou dit is gewoon een poging tot doodslag van de bestuurder van de caddy. Zeker als je dit filmpje ziet. Voetgangers hebben altijd voorrang als ze op het zebrapad lopen. En waarom zo reageren? Stoppen en uitstappen is net zo effectief en had in dit geval dan heel anders af kunnen lopen.. Hoewel als ik de foto's bekijk betwijfel ik dat ook wel weer. Maar dan had de meneer in de mercedes gewoon geen schade gehad. http://www.dumpert.nl/mediabase/6666779/2c25fd07/auto_plet_voetganger_in_goes.html
Brabants reaguursel (7-7-2015 om 15:56)
Iemand klem gereden tegen een muur, dus zo raar is die trauma heli niet. Zie dumpert
Jeroen Jansen (7-7-2015 om 15:44)
Het filmpje op dumpert zou van dit ongeval zijn.
R0B (7-7-2015 om 14:56)
@arnold Dalebout Het filmpje staat op GeenStijl. Voetganger zou voorrang moeten KRIJGEN. Dat is heel wat anders dan voorrang AFDWINGEN. Ja, de bestuurder van de Caddy was zeker fout (en helemaal extra met dat inrijden achteraf), maar om dan voluit als een wezenloze op die Caddy in te gaan slaan omdat je perse voorrang wil AFDWINGEN omdat je op een voetgangersoversteekplaats loopt, tja dan kunnen mensen vreemd reageren. Beiden fout. Voorrang dwing je niet af (ook al sta je in je recht, NIET kosten wat het kost), voorrang krijg je. Als de politie gezien had dat ie geen voorrang gaf dan kost de bestuurder dat gewoon 330 EURO. En geloof me dat ze je aan de kant zetten als ze dat zien.
Andre h (7-7-2015 om 14:40)
Op het videootje kun je precies zien wat er gebeurt. Voetganger gaat los op stilstaande automobilist (geen verkeersdeelnemer). Automobilist probeert te vluchten en beschadigt andere auto. Probeert zich daarna van aanvaller te ontdoen.
Goesenaar (7-7-2015 om 14:23)
Een gedeelte van het voorval is gefilmd en staat op Dumpert. Hier is duidelijk te zien dat het niet om een ongelukje gaat, er is moedwillig op de persoon ingereden. De bestuurder zal er hopelijk een erg hoge straf voor krijgen. Met een beetje mazzel gaat hij er aan failliet en zal de enige wagen die hij ooit nog mag besturen een winkelwagen zijn.
Cookie-instellingen beheren