Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee aanhoudingen bij ongeval Goes

Toegevoegd: 03-07-2015, 17.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een verkeersongeval in Goes heeft de politie vrijdagmiddag twee personen aangehouden.

Rond 16.45 uur vond er op de Marconistraat ter hoogte van de Jumbo supermarkt een aanrijding plaats. Over de exacte toedracht is nog geen duidelijkheid. Wel is bij het voorval één persoon gewond geraakt.

Ook heeft de politie twee personen aangehouden. Eén van de verdachten is in de boeien geslagen en afgevoerd. Voor het ongeval is ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is niet meer ingezet. Tenminste twee voertuigen raakten beschadigd.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ruben (7-7-2015 om 13:54)
Kijk even het filmpje Herman voordat je oordeelt. Het schijnt dat de auto geen voorrang verleende aan het zebrapad en vervolgens rijdt hij met de voetganger op de motorkap tegen een muur. Twee maal poging tot dooslag, dat ie lekker 30 jaar de cel in gaat!
Frietbakker (7-7-2015 om 13:45)
Ik hoop echt dat die kale ... nooit meer een auto mag besturen. maar zal wel opgelost worden met een taakstrafje van een uur of 15.
Reno (7-7-2015 om 13:37)
Ik mag hopen dat als ik platgereden word door een ... in een Caddy dat ze ook uit voorzorg de heli laten komen. Maar jou brengen we dan achterop de fiets naar huis ok Herman?
GeenStijl (7-7-2015 om 13:34)
Ik denk dat Herman even moet kijken op Geenstijl om een beetje een indruk te krijgen van de agressie.
Jolinde (7-7-2015 om 13:31)
In het filmpje staat duidelijk dat het busje moedwillig de persoon aanreed.
derp (7-7-2015 om 13:30)
@Herman: Je hebt dus geen idee wat voorgevallen is. Laat de mensen die hier voor opgeleid zijn bepalen wanneer het nodig is om een traumaheli in te zetten!
Cookie-instellingen beheren