Weerbericht:
Af en toe zon en nog een enkele bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Twee aanhoudingen bij ongeval Goes

Toegevoegd: 03-07-2015, 17.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een verkeersongeval in Goes heeft de politie vrijdagmiddag twee personen aangehouden.

Rond 16.45 uur vond er op de Marconistraat ter hoogte van de Jumbo supermarkt een aanrijding plaats. Over de exacte toedracht is nog geen duidelijkheid. Wel is bij het voorval één persoon gewond geraakt.

Ook heeft de politie twee personen aangehouden. Eén van de verdachten is in de boeien geslagen en afgevoerd. Voor het ongeval is ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is niet meer ingezet. Tenminste twee voertuigen raakten beschadigd.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (12-7-2015 om 09:34)
Beste Kees, het is wel degelijk een rotonde. De verplichte rijrichting wordt op de borden aangegeven!
ordeelt niet (11-7-2015 om 22:04)
Ik snap wel dat die bestuurder niet uitgestapt is; die voetganger was zo agressief,voor het zelfde geld gebeuren er erge dingen als je uitstapt. De bestuurde kon toch ook niet veel meer doen dan achteruit wegrijden? Als je dan ook nog eens een auto aanrijdt, kan ik me voorstellen dat je zo kwaad wordt dat je vooruit rijdt, niet goed natuurlijk, maar wel begrijpelijk. Er staat 2 personen aangehouden; ik mag toch aannemen dat die andere de agressieve voetganger is?
boeie (11-7-2015 om 21:58)
lekker is dat; eerst wordt je busje geslagen, en vervolgens wordt je in de boeien geslagen...
kees (10-7-2015 om 17:00)
Wat ook gevaarlijk is op dit punt is dat sommige mensen denken dat het een rotonde is en er dan uiterst rechts omheen rijden tegen de klok in. Het gewone verkeer pakt hem dan rechtdoor of links en zo krijg je 2 auto s naast elkaar en de snelste heeft voorrang. Ik zet hem er meestal links naast en rij dan de auto voorbij. Dat is best een lastig punt. Want je mag gewoon er overheen en niet er rond
Robin (8-7-2015 om 01:46)
Het kenteken stond ook nog maar 2 dagen op de naam van de chauffeur van de Caddy, dit staat op rdw. Raar en gevaarlijk gedrag, zoiets hoort in een kooi te wonen. Dat slaan op zijn deur had hij waarschijnlijk opgewekt door expres door te rijden op het zebrapad. En uiteraard niet goed kijken. Daarom raakte hij ook die andere auto. Niet geschikt voor een rijbewijs en dus ook niet om vrij rond te lopen.
erik (8-7-2015 om 01:04)
Onterechte agressie wekt agressie op. Tijdelijk ontoerekeningsvatbaar + noodweer exces
Cookie-instellingen beheren