Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bewust aangereden na conflict

Toegevoegd: 04-07-2015, 12.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Vrijdagmiddag is een woordenwisseling over een voorrangssituatie tussen een voetganger en een automobilist op de rotonde Marconistraat-Willem Barentszstraat in Goes uitgemond in een opzettelijke aanrijding. De 21-jarige bestuurder uit Goes is aangehouden.

Na de woordenwisseling rijdt de verdachte met zijn voertuig snel achteruit, waarbij deze tegen een achteropkomende auto botst. Vervolgens rijdt de man weer vooruit waarbij hij het slachtoffer klem zet tussen zijn voertuig en een muur. Omstanders die getuige zijn geweest van dit incident verklaren dat er opzettelijk zou zijn ingereden op het slachtoffer.

Omdat de 23-jarige bijrijder agenten hindert tijdens hun werkzaamheden en bovendien bedreigingen uit richting het slachtoffer, is ook hij aangehouden. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer, een 39-jarige Goesenaar, behandeld en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis.

De verdachte wordt poging doodslag ten laste gelegd en zit nog vast.

Zie ook:
- Twee aanhoudingen bij ongeval Goes


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
robbert (7-7-2015 om 19:08)
Heb het filmpje gezien, als ik de voetganger was zou ik hem nog even fijn opzoeken nadat justitie met hem klaar is
VdVonck (7-7-2015 om 16:25)
Het enige wat de voetganger deed was een klap tegen de zijkant van de combo geven. Er staan videobeelden van het hele voorval op Facebook. Duidelijk te zien dat hij opzettelijk aangereden wordt!
Hans (4-7-2015 om 18:21)
Zullen beide wel schuld hebben anders laat je het zo tech echt niet escaleren. Ik had ze beide meegenomen. Ik kom een hel enkele keer ook wel eens een dwaas tegen en senk dan zak er maar in. Probleem is dan vaak gelijk opgelost.
Peter (4-7-2015 om 15:24)
met dank aan het huidige beleid verkeer en agressie ieder voor zich! Er is enorm veel agressie en de meeste agressie is te voorkomen omdat je overal camera toezicht hebt. De kinderen worden gelijk goed opgevoed door ouders die even laten zien door te kleven, rechts inhalen etc.. Met de paplepel ingieten dus! Het is triest dat die agressie word gedoogd op deze manier maar owee als het een belangrijk iemand is die bedreigd word! Dan is het huis te klein kan je nagaan hoe corrupt ons land is.
adrie (4-7-2015 om 14:27)
Zulke mafkezen moeten gelijk van de weg worden gehaald en hun rijbewijs de komende jaren niet teruggeven.
Cookie-instellingen beheren