Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ambulancepersoneel vlucht na agressie

Toegevoegd: 05-07-2015, 14.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

OUD-VOSSEMEER - Afgelopen nacht is een 45-jarige man voor zijn woning in Oud-Vossemeer aangehouden nadat hij zich zeer agressief heeft gedragen tegenover ambulancepersoneel. Deze waren opgeroepen voor zijn gezondheidsproblemen.

Als de ambulancemedewerkers bij de woning aankomen om hulp te verlenen blijkt de patiënt zeer dronken en verbaal agressief te zijn. Als hij vervolgens op het ambulancevoertuig slaat is de maat vol. De hulpverleners stappen hierna in hun voertuig en rijden weg.

Omstanders houden de agressieve man vervolgens in bedwang totdat politieagenten hem overnemen. Zijn aanhouding wakkert zijn agressie nog eens extra aan; wanden en ramen van de politieauto moeten het vervolgens ontgelden.

Nadat de man onder controle is gebracht mag hij ter ontnuchtering en verhoor de rest van de nacht doorbrengen in het politiecellencomplex De Mijkenbroek in Breda.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos van Burg (7-7-2015 om 17:31)
En wie moeten het weer opknappen..... Natuurlijk de politie, Wel uitkijken dat ze geen nekklem aanleggen want dat zou wel een verkeerd af kunnen lopen. Zo'n malloot reageert mogelijk ook niet op pepperspray, Maar ja, men verwacht wel dat de politie iets doet.
ewoud (6-7-2015 om 12:28)
weer een goed voorbeeld wat alcohol met een mens doet. en zeker vind ik dat alle maar dan ook alle schade verhaalt moet kunnen worden op de veroorzaker, ook een passend excuus zou niet verkeerd zijn. en hoe kun je als samenleving je beschermen tegen dronken gedrag van mensen die dronken te gaan rijden of andere ellende veroorzaken zoals agressie. maar ja wat kun je er aan doen. dan wachten op een bericht dat een dronken automobilist een dodelijk ongeval veroorzaak.
abc (5-7-2015 om 23:51)
Veroorzaakte schade laten betalen (iets met drank in de man en wijsheid in de fles)
A. de Hoon (5-7-2015 om 18:53)
Laat m ff een weekje in de cel op water en droog brood kan hij ff goed nadenken indien hij daar een geestelijk vermogen voor heeft
Cor (5-7-2015 om 18:35)
Groot gelijk dat ze weggegaan zijn. Als je zo ver weg bent is er maar een remedie en dat is ouderwets kielhalen. Hoop wel dat ze aangifte doen tegen deze malloot.
ad (5-7-2015 om 18:03)
de hulpverleners hebben groot gelijk
Cookie-instellingen beheren