Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Zeiljacht gezonken in het Veerse Meer

Toegevoegd: 05-07-2015, 14.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - De hulpdiensten zijn zondagmorgen uitgerukt voor een melding van een gezonken zeiljacht nabij de Oranjeplaatweg in Arnemuiden.

Omdat het niet duidelijk was of er mensen in het bootje waren zijn de brandweerduikers ter plaatse geweest. De brandweer vond het niet veilig om het bootje in te gaan en vertrok daarop terug naar de kazerne.

Vervolgens is de hulp van de KNRM gevraagd. Deze heeft twee pogingen gedaan om het bootje los te trekken maar dit is niet gelukt. Later zal de firma Hoondert proberen om het bootje uit het water te hijsen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ces (6-7-2015 om 23:51)
heeft weken in omloop gelegen onbeheerd en steeds er een beetje op klussen af en toe . en dan ook daar weer onbeheerd neer leggen zeker. komt er op neer een heel jaar lang gratis ligplaats.
Leon (5-7-2015 om 23:38)
Wel verstandig om er niet in te gaan met al die touwen is de kans groot dat je vast komt te zitten.
Importzeeuw (5-7-2015 om 16:16)
Even Apeldoorn bellen!
Jaap (5-7-2015 om 15:45)
Is de eigenaar al bekend?? Ik weet de voormalige eigenaar....!!!te achterhalen.
Jan B (5-7-2015 om 15:09)
Misschien een beetje bang om erin te gaan? maar wel verstandig van de brandweer. Er zijn al te veel brandweerduikers verdronken in de afgelopen jaren. Hoog tijd dat de KNRM zelf duikers gaat opleiden.
Cookie-instellingen beheren