Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen gezocht van bedreiging in Goes

Toegevoegd: 06-07-2015, 11.28 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Maandagmorgen heeft een man aangifte gedaan bij de politie van een bedreiging op vrijdagmiddag jl. op de parkeerplaats aan de Jenny Weijermanweg in Goes.

Het incident gebeurde rond 14.30 uur. Een 68-jarige man uit Goes stond met een bestelbus op de parkeerplaats bij de Sligro. Hij was boodschappen vanuit een winkelkar in de auto aan het overladen. Er kwam een bestuurder in een personenauto aanrijden, die gelijk al geïrriteerd reageerde, omdat de Goesenaar met de winkelkar een beetje voor een lege parkeerplaats stond. De bestuurder van de auto kwam daarna naar de man toe, schopte tegen de kar en bedreigde hem. Het slachtoffer dacht dat de man hem zou aanvallen. Dat gebeurde uiteindelijk niet en de man liep door.

Er is een summier signalement van de man bekend: leeftijd begin 20 jaar, ongeveer 1.85 meter lang, stevig postuur, kort haar en hij sprak met een buitenlands accent. De politie stelt een onderzoek in naar de bedreiging en zoekt getuigen van het incident. Ook is de politie op zoek naar twee oudere mensen, die op een bankje zaten en het voorval zagen gebeuren.

De politie vraagt mensen die meer informatie hebben over de bedreiging, de dader of zijn auto dit te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goessenaar (6-7-2015 om 11:58)
Er hangen genoeg camera's bij de sligro, lijkt me dat die daar wel op te vinden is? Personeel weet voor een grootdeel ook welke klanten er komen en hun bij naam te noemen. Lijkt me vrij makkelijk te achter halen dit ?
Cookie-instellingen beheren