Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

File door ongeluk A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 06-07-2015, 16.25 uur - Update: 06-07-2015, 18.56 uur
Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Wel ontstond er een file. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Wel ontstond er een file.
Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Wel ontstond er een file.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - Op de A58 bij Arnemuiden heeft vanmiddag een ongeluk plaatsgevonden tussen twee taxibusjes met kinderen.

De busjes botsten rond 15.25 uur door nog onbekende oorzaak op elkaar. Door de klap kwamen beiden dwars over de weg te staan. Een ambulance kwam ter plaatse maar er raakte niemand gewond.

De busjes raakten door het ongeluk beschadigd. Eén bus moest worden getakeld. Als gevolg van het ongeluk onstond een file. De kinderen zijn door andere taxibusjes opgehaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nel van der linden (8-7-2015 om 19:55)
geachte Pim, je moet geen reactie geven als je er geen verstand van hebt en er niet bij geweest bent.Bovendien wordt niemand hier beter van. Ik hoop dat je het zelf niet hoeft mee te maken. Gelukkig is het voor iedereen goed afgelopen het had ook anders gekund hè Pim
Pim (6-7-2015 om 23:41)
Komt dit door roekeloos rijgedrag van chauffeurs die in 5 minuten van hun werkgever van Goes naar Middelburg moeten rijden?
delilah (6-7-2015 om 18:53)
Het busje ging tollen op de weg en k zat in het busje ik ben thuis gebracht met een ander busje en de a58 stond er een fille ik heb geen wondingen en ik wil iedereen betershap wensen doei
Cookie-instellingen beheren