Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Poederbrief Heinkenszand loos alarm

Toegevoegd: 07-07-2015, 15.25 uur
Door: Omroep Zeeland

HEINKENSZAND - De mogelijke poederbrief aan het adres van woningcorporatie R&B Wonen in Heinkenszand bevat geen gevaarlijke stoffen. Het kantoor aan het Van der Biltplein is weer vrijgegeven. De politie onderzoekt nu wat er precies in de brief zat en wie de brief heeft verstuurd.

Dinsdagmorgen werd alarm geslagen vanwege de verdachte brief. De brief was gericht aan de directeur, Peter Bevers. Eén van zijn medewerksters maakte de brief open en kreeg van het poeder een soort uitslag op haar hand. De directeur heeft toen meteen de politie ingeschakeld.

28 medewerkers mochten het pand van de woningcorporatie niet uit. Twee medewerksters werden afgezonderd. "Ze hebben wel fijnere dagen gehad, kunt u zich voorstellen. "aldus Bevers. Verder was de sfeer onder het personeel rustig volgens Bevers. "De kans dat het echt iets is, is natuurlijk erg klein. Maar je neemt met dit soort zaken geen risico." Vlak voor het middaguur werd duidelijk dat het poeder niet gevaarlijk is. De twee direct betrokken medewerkers zijn vanmiddag vrij. De rest van het personeel gaat gewoon weer aan het werk.

Het is voor Bevers niet de eerste keer dat hij een poederbrief krijgt. Bij zijn vorige werk was een vergelijkbare situatie. "Niet leuk, maar gelukkig dat het zo afloopt."

Zie ook:
- Mogelijk poederbrief Heinkenszand  


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (8-7-2015 om 06:59)
Wie is er zo krankzinnig geweest om zo iets aan Heer Bevers een poederbrief afgegeven in kantoor R&B wonen,vermoedelijk personen die der eigen vervelen
R (7-7-2015 om 22:47)
Tuurlijk nep. Er wordt waarschijnlijk door de dader aandacht gevraagd voor een hachelijke situatie. En als je dan niet gehoord word omdat sommige mensen schijt aan je hebben....Een functioneringsgesprek zal misschien de oplossing zijn voor dhr Bevers.
Ria (7-7-2015 om 17:41)
Is het dan wel veilig te werken in de buurt van meneer Bevers. Ook al bij zijn vorige werk een vergelijkbare situatie!!??
Cookie-instellingen beheren