Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Veroorzaker rijdt door na ongeluk A58

Toegevoegd: 08-07-2015, 14.46 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Dinsdagmiddag is op de A58 ter hoogte van Middelburg (golfterrein) een blauwe Renault Clio in een sloot terecht gekomen. De mogelijke veroorzaker is doorgereden.

Het ongeval vond plaats rond 15.10 uur. De bestuurder van een zwarte Kia zou de chauffeur van de blauwe Renault Clio gehinderd hebben, waarna het voertuig in een slip terecht kwam en in de sloot belandde. De auto is hierdoor waarschijnlijk total loss geraakt. Omdat de verklaringen over de oorzaak van het ongeval nogal uiteenliepen en er geen kenteken van de zwarte Kia bekend was, worden meer getuigen gezocht. Vlak voor het ongeval reed er een witte auto achter de blauwe Renault Clio.

Bent u getuige geweest van dit ongeval of herkent u zichzelf als de bestuurder van de zwarte Kia? Meld u zich dan via 0900 8844 of kom langs op het bureau Achter de Houttuinen in Middelburg. Uw verklaring kan mogelijk duidelijkheid geven over hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (10-7-2015 om 14:12)
ben vanmorgen aangereden;belde de politie ,maar ik moest maar zien te achter halen wie en wat voor voertuig;zou hem herkennen ,en m n eigen verz. bellen BAM gr van de politie,en die willen meer verdienen
wim (9-7-2015 om 07:06)
Ik kan moeilijk geloven dat je dit niet merkt wat er op dat moment gebeurt als de auto uit moet wijken en in de sloot terecht komt dat moet hij gezien hebben dit is zeer onmenselijk om dan door te rijden
Cerebrus (8-7-2015 om 15:54)
Ik denk dat het hoog tijd is om dashcams verplicht te stellen. Scheelt meteen een hoop gedonder bij de verzekering.
Cookie-instellingen beheren