Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op zijkant bij ongeluk Axel

Toegevoegd: 11-07-2015, 00.59 uur - Update: 11-07-2015, 14.39 uur
Door: Rolf de Feijter

AXEL - Bij een ongeluk in Axel is vrijdagavond een auto op zijn kant terecht gekomen. Twee mensen raakten licht gewond.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 22.10 uur op de Hulsterseweg. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en belandde op zijn kant in een paardenwei. De 31-jarige bestuurster en haar 39-jarige bijrijder, beiden uit Hulst, zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Omdat de vrouw naar alcohol rook, moest ze meewerken aan een blaastest, waaruit bleek dat ze gedronken had. In het ziekenhuis is later op de avond bloed van haar afgenomen om te kunnen vaststellen hoe hoog het alcoholpercentage in haar bloed was. De bijrijder weigerde elk medisch onderzoek en gedroeg zich opstandig. Hij verliet uiteindelijk het ziekenhuis.

Een Bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de auto te takelen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
axelaar (12-7-2015 om 11:22)
Over de snelheid hoeven we het hier niet te hebben! Aangezien het hier momenteel 30km is ivm losse keitjes. Denk dat het hier iets harder is gegaan! En dan nog met een lekkere borrel op! Heel verstandig allemaal!
Cookie-instellingen beheren