Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Gewonden bij ongeluk met scooter en auto

Toegevoegd: 12-07-2015, 00.36 uur - Update: 12-07-2015, 13.53 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Bij een ongeluk in Middelburg zijn zaterdagavond een twee vrouwen van 17 en 19 jaar uit Middelburg gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 22.50 uur op de kruising van de Torenweg en de Romp. Een scooter met daarop twee personen kwam in botsing met een personenauto, bestuurd door een 18-jarige vrouw uit Middelburg. Naast twee ambulances werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Al snel was duidelijk dat de helikopter niet nodig was.

De twee gewonden zijn met onbekende verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht om de oorzaak van het ongeluk te achterhalen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mozes (13-7-2015 om 17:20)
@Taxi,.... bij het schrijven van mij mijn opmerking was nog niet bekend wat de personen waren, en ik heb in het algemeen gereageerd. je kunt niet ontkennen dat taxi chauffeurs er een aparte rijstijl op na houden. en die is niet altijd even netjes. vooral de gepensioneerde die zo nodig baantjes van jongeren moeten inpikken. denken dat ze heel goed zijn omdat ze oud zijn, maar hebben totaal geen ervaring.
Jessica (13-7-2015 om 11:33)
@Marieke, Hier zie je dat het achterlicht nog brand van de scooter op de foto's dus deze scooter had lichten aan. de scooter heeft niet hard gereden want anders was de scooter wel veel verder gevlogen dan dat hij nu ligt.
Zeeuwse Showride (13-7-2015 om 11:27)
@Taxi. Ik kan het verhaal van mozes enkel maar bevestigen met betrekking tot de taxi's. Er is er zelfs 1 geweest die in een busje met verstandelijk beperkten reed en me afsneed op de kruising bij de Spinhuisweg. Toen ik achter hem aanreed en hem eindelijk zo ver kreeeg dst hij stopte, kreeg ik een grote muil van hem. Ik was fout en moest met mijn cross-brommer op de torenweg rijden en niet op het fietspad enz enz. Kennelijk had meneer achter in het busje moeten zitten en niet achter het stuur ;)
Marieke (12-7-2015 om 21:48)
Ik ben het absoluut met onderstaande eens! Maar het zijn niet alleen de automobilisten die niet opletten. Ik rij er regelmatig en dan kom er toch regelmatig scooters voorbij die geen 40 rijden (en dan ook nog zonder helm), maar eerder 60 of 70 en zonder licht. Dan word het voor de bestuurder ook erg moeilijk om in te schatten wat nog wel kan of niet. Het zijn twee vervelende punten, maar of je het alleen met stopborden gaat oplossen, dat denk ik niet. Want ook die worden genegeerd door de automobilisten.
taxi (12-7-2015 om 21:26)
@mozes welke jongens? En waarom weer de taxi's? Het is zo dat dit niet eens een taxi betreft wij kijken beter dan de meeste gewone autocoureurs......
Vriendin van hun (12-7-2015 om 14:55)
Het was even schrikken maar gelukkig gaat het oke met hun.
Cookie-instellingen beheren