Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's in sloot bij ongeluk Nieuwland

Toegevoegd: 13-07-2015, 19.56 uur - Update: 14-07-2015, 12.19 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij Nieuw- en Sint Joosland zijn maandagavond twee personenauto's in een sloot terecht gekomen. Niemand raakte ernstig gewond.

Kort na elkaar gebeurden twee ongevallen in de bocht van de afrit A58-N57 ter hoogte van de Weizichtweg. De auto's reden richting het Dampoortaquaduct maar raakten door onbekende oorzaak van de weg. Toen bergingsbedrijf Kuzee hulp verleende bij het eerste ongeval, gleed een stukje terug nog een auto van de weg. Het tweede ongeluk gebeurde rond 18.50 uur.

De brandweer werd opgeroepen nadat was gemeld dat hierbij mogelijk sprake was van een beknelling. Er kwamen twee tankautospuiten ter plaatse. Het hulpverleningsvoertuig hoefde niet ter plekke te komen. De ambulancedienst heeft de betrokkenen onderzocht maar niemand liep ernstig letsel op.

De politie en Rijkswaterstaat zorgden er samen met de brandweer voor dat het verkeer veilig kon passeren. De afrit is ook korte tijd afgesloten geweest. De beide voertuigen moesten worden geborgen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WalterG (14-7-2015 om 09:54)
De bocht ruimer aanleggen is helaas geen plaats voor. De enige goede oplossing is het wegdek aan de buitenkant van de bocht 40 - 80 cm verhogen, zodat het behoorlijk schuin komt te liggen. Voorlopig borden plaatsen met een aanbeveling voor een forse snelheids reductie!
Mariska M (14-7-2015 om 09:16)
Allereerst beterschap voor de betrokkenen. Ik was er niet bij maar toch snap ik niet hoe het komt dat hier zo veel ongelukken gebeuren. Er staat naar mijn idee toch duidelijk aangegeven dat er een scherpe bocht aan komt, kwestie van opletten en snelheid aanpassen? Ik weet het niet...ik rij er zelf ook vaak maar nog nooit problemen gehad. Maar zoals ik zei, ik was er niet bij!
Dennis (14-7-2015 om 08:06)
Dat is de zoveelste auto die daar in de sloot ligt ! Ben zelf ook bijna daar in de sloot beland. Die bocht wordt met een beetje regen spiegelglad.
Miranda (14-7-2015 om 07:54)
Allereerst hoop ik dat het met alle betrokkenen goed gaat nu! Maar hoe komt t toch dat er voortdurend autos uit de bocht in de sloot rijden. Toch te hard rijden? Niet verder door een bocht kijken? Misschien op afrit al waarschuwen voor scherpe bocht?
Kees (14-7-2015 om 07:30)
Het wordt tijd dat RWS eens serieus iets gaat doen.
nwlander (13-7-2015 om 23:51)
Volgens mij waren dit auto's nummer 4 en 5 van dit jaar die het water in vlogen. Misschien héél misschien, een reden om er eens wat aan te doen ! Of is het wachten op de eerste dode ?
Cookie-instellingen beheren