Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 85 km

Auto's in sloot bij ongeluk Nieuwland

Toegevoegd: 13-07-2015, 19.56 uur - Update: 14-07-2015, 12.19 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij Nieuw- en Sint Joosland zijn maandagavond twee personenauto's in een sloot terecht gekomen. Niemand raakte ernstig gewond.

Kort na elkaar gebeurden twee ongevallen in de bocht van de afrit A58-N57 ter hoogte van de Weizichtweg. De auto's reden richting het Dampoortaquaduct maar raakten door onbekende oorzaak van de weg. Toen bergingsbedrijf Kuzee hulp verleende bij het eerste ongeval, gleed een stukje terug nog een auto van de weg. Het tweede ongeluk gebeurde rond 18.50 uur.

De brandweer werd opgeroepen nadat was gemeld dat hierbij mogelijk sprake was van een beknelling. Er kwamen twee tankautospuiten ter plaatse. Het hulpverleningsvoertuig hoefde niet ter plekke te komen. De ambulancedienst heeft de betrokkenen onderzocht maar niemand liep ernstig letsel op.

De politie en Rijkswaterstaat zorgden er samen met de brandweer voor dat het verkeer veilig kon passeren. De afrit is ook korte tijd afgesloten geweest. De beide voertuigen moesten worden geborgen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ton (13-7-2015 om 23:16)
De zoveelste auto, dit keer 2, die in deze bocht eruit vliegt. Gelukkig remt het breed groeiende riet nog een groot gedeelte van de snelheid af maar dan nog. Moet er nou echt eerst iemand verdrinken voor die bocht eens veiliger gemaakt wordt ? Een vangrail zou niet misplaatst zijn ,maar dat geeft wel een berg schade aan voertuigen. Wegbeheerder, verzin eens iets om deze bocht veiliger te maken aub.
SlowRider (13-7-2015 om 22:34)
Niet de eerste...en nog lang niet de laatste in deze bochten.
Piet (13-7-2015 om 20:36)
Gaat lekker daar,zoveelste geval van de afgelopen maanden! Vraag me voor de gein af of het toevallig dezelfde mensen zijn die daar vaak achter me bumperkleven. Zo zie je,beetje nat wegdek en gaan ze met hun te hoge snelheid de bocht uit.
Zeeuwse Showride (13-7-2015 om 20:27)
Weer op dat punt in die bocht. Er is daar iets mis met het wegdek. Ik rijdt zelf in een goed onderhouden achterwiel aangedreven auto met GOEDE banden. En toch begon ook ik daar 2 weken geleden te glijden!! Gelukkig weet ik hoe ik moet omgaan met mijn auto. Maar doe er wat aan!!!
Cookie-instellingen beheren