Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vuilnisauto te hoog voor viaduct A58

Toegevoegd: 14-07-2015, 14.14 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een vuilnisauto van de gemeente Vlissingen is vanmiddag op de A58 bij Middelburg tegen een viaduct gereden.

De vrachtwagen reed vanuit Vlissingen richting Middelburg. De hydraulische laadkraan van de vuilniswagen stond klaarblijkelijk nog te ver omhoog om onder het viaduct bij de Bosschaartsweg bij Middelburg door te kunnen. Door de klap verloor de vrachtwagen het laadmechanisme voor containers.

Het viaduct raakte lichtbeschadigd. Er raakte niemand gewond en voor zover bekend werden geen andere voertuigen geraakt. Ter plekke kwam olie op het wegdek terecht. Rijkswaterstaat zorgt voor het reinigen van het wegdek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
laura (19-7-2015 om 09:24)
Dit is een ongeluk, iedereen maakt fouten tijdens het werk De mensen die hier zoveel commentaar hebben, werken ws niet. Wel een grote mond tegen de werkenden, maar zelf lekker uit de staatsruif vreten
Kaas (18-7-2015 om 06:41)
Als je niet werkt , en alleen maar achter een pc'tje zit van 9 tot 5. Kan er ook niks mis gaan. ( behalve de nietmachine op je voet laten vallen ). Of , wat een ramp.. je bakje koffie laten omvallen. Als je een echte baan hebt , gaat er wel eens iets niet helemaal volgens plan. Meestal is de deuk dan wel even iets groter als een vlek op je broek.
klokhuis (17-7-2015 om 22:23)
Zo te lezen zitten hier alleen maar mensen die weten hoe alles moet gebeuren. Waarom zorgen ze er dan niet voor dat in heel Nederland geen verkeers ongevallen meer plaats vinden. Dan hoeft de auto verzekering ook niet omhoog. De beste stuurlui zitten tegenwoordig op social media.
Rene (17-7-2015 om 11:48)
Wat een gezwam weer. Dit heet nou een ongelukje. Het is geen gevolg van het uithangen van een verkeersHUFTER, zoals bij velen het geval is. Deze man maakte een foutje, NOU EN? Is toch niemand gewond? Nou dan, kijk ff lekker naar jezelf, begin dan maar eens met commentaar leveren.... op jezelf.
ik (16-7-2015 om 23:04)
Aan alle betweters, m.n. Bassie, haal eerst de balk uit je eigen oog, voordat je aan andermans splinter begint!!! Enne, Bassie: check jij, iedere keer als je gaat rijden, je bandenspanning, koplampen, achterlichten, knipperlichten, remlichten en mistlichten? Dat kost zeker wel aardig wat tijd elke keer?
een chauffeur (16-7-2015 om 14:20)
mensen moeten niet zo klagen over de chauffeurs maar kan ook aantechnisch mankement zijn door een lekkage kan spullen ook ineens uit zijn eigen omhoog komen
Cookie-instellingen beheren