Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster botst tegen lesauto Middelburg

Toegevoegd: 14-07-2015, 21.37 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een fietsster is dinsdagavond in Middelburg tegen een lesauto gebotst. Ze bleek na onderzoek niet ernstig gewond te zijn geraakt.

De aanrijding vond omstreeks 20.15 uur plaats bij de kruising van de Oosterscheldestraat en de Piet Heinstraat. De ambulancedienst heeft de fietsster onderzocht maar er werd geen (ernstig) letsel geconstateerd.

De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (15-7-2015 om 09:53)
@Ja-Ja, dat is nou juist het gevaar. Mensen gaan er van uit dat een doorgaande weg altijd voorrang heeft omdat dit altijd zo was. Wanneer we iets op de automatische piloot gaan doen of ergens 'vanuit gaan' wordt het gevaarlijk. Blijven opletten in het verkeer is tegenwoordig een kunde geworden.. En over simpele regels gesproken: Geef het door, rechts gaat voor!
Ja-Ja (15-7-2015 om 07:35)
De oorzaak? Voorrangsfout. Voor de verandering was het simpel. Al het verkeer op de Oosterscheldestraat had voorrang. Maar ja.Verkeers"deskundige"moesten het weer veranderen. Gewoon 'Haaientanden" en duidelijke borden. Verkeer moet veel meer terug naar de simpele vroegere regels!!!
Cookie-instellingen beheren