Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte opgepakt voor dealen en witwassen

Toegevoegd: 15-07-2015, 14.46 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Dinsdagavond is een 18-jarige man uit Hulst aangehouden op verdenking van drugsdealen en witwassen van geld. 

Naar aanleiding van klachten van omwonenden over drugsdealen in het bos bij de Liniedijk surveilleren politiebikers regelmatig in deze omgeving. Zo ook gisteravond rond 19.15 uur. Toen de bikers een hennepgeur roken, werd een kijkje genomen op een nabijgelegen pad. Daar troffen zij de verdachte en een tas met hennepresten aan. De man bleek meer dan 1000 euro aan contanten en diverse mobiele telefoons bij zich te hebben. Het geld, de telefoons en de tas zijn in beslaggenomen.

Aangezien de man tegenover de agenten geen aannemelijke verklaring kon afleggen waarom hij met zoveel geld op zak in het bos stond, is hij voor verhoor meegenomen naar het politiebureau in Hulst. Omdat de man bekend staat als drugsdealer is hij vervolgens in verzekering gesteld in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Naast drugsdealen wordt hem ook witwassen van drugsgeld ten laste gelegd. Voor de zekerheid heeft een politiehond de omgeving nog afgezocht. Deze heeft echter niets meer gevonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@piet (16-7-2015 om 16:40)
Zijn ze vervelend dan of ben je gewoon jaloers? Iets uitgebreider mag wel.
piet (16-7-2015 om 01:43)
goed bezig maar hoeveel wilt u er nog Justitia 1 zonderling in het bos die dacht dat er paddo's op de liniedijk groeide gelukkig gepakt maar pak er nog is 50 op een vrijdag avond in hulst je kan ze aanwijzen zonder te wijzen ga zo door maar iets kordater mag wel
Walter St.J (15-7-2015 om 19:23)
Prima werk. Pak de kleintjes, de groten komen gewoon aan de beurt.
Cookie-instellingen beheren