Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand door uitroken wespennest Haamstede

Toegevoegd: 16-07-2015, 06.17 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Het uitroken van een wespennest is woensdagavond in Burgh-Haamstede uitgelopen op een brand in een coniferenhaag.

De brand woedde op het terrein van een minicamping aan de Armhoeksweg en werd rond 22.35 uur gemeld. De brandweer rukte uit met een tankautospuit en een waterwagen maar bij aankomst van de brandweer hadden omstanders het vuur al grotendeels gedoofd.

De brandweer heeft de haag afgeblust.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (17-7-2015 om 13:31)
even apeldoorn bellen. ik denk dat die wespen nu wel een ander plekje zoeken
Marina (16-7-2015 om 17:00)
Ooit had ik een wespennest in me oude huis! Toen heeft me ex iets gespoten in het nest bij een muurtje en de beesten sloegen meteen alarm! Gauw naar binnen dus! De gemeente heeft een bestrijdingsmiddelen gebruikt! De tip is dat het beste is om de wespennest weg te laten halen door de bestrijdingsgemeente! Wespen kunnen gemeen steken en als je allergisch bent dan ben je gauw bij de aap gelogeerd!
JanDoedel (16-7-2015 om 14:29)
Toch effe vragen zijn de wespen nu wel weg
Ooei! (16-7-2015 om 12:32)
En, is het nog gelukt? Met die wespen?
Cookie-instellingen beheren