Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Man (41) opgepakt voor drugshandel

Toegevoegd: 17-07-2015, 11.29 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen heeft de politie donderdagmiddag een man aangehouden die wordt verdacht van drugshandel.

De verdachte is een 41-jarige man. Agenten zagen rond 15.05 uur dat de man mogelijk drugs aan het verkopen was. Hij werd daarop staande gehouden en gecontroleerd. De man bleek hennep en een zakje met een nog onbekende substantie bij zich te hebben. De 41-jarige is daarop direct aangehouden.

Op het bureau is de man verhoord. De verdovende middelen zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Soubie nogwat (17-7-2015 om 19:52)
Peter heeft hier wel een punt,vroeger stond ik vaak genoeg met kleine kinderen bij de bushalte te wachten bij die coffeeshop in Vlissingen en dan vroegen de kinderen wat die stank was,wordt er dus al met de paplepel ingegoten tegen wil en dank en zolang de overheid er winst op kan maken dmv. belastingheffing is het goed en neveninkomsten zijn dan weer strafbaar,scheef beleid en ook al heb ik een enorme hekel aan al die reut kloppen doet het voor geen meter.
Ikke (17-7-2015 om 14:00)
Ja dat is de plek, de Aagje Dekenstraat, daar zie je de dealers gewoon staan hoor.
Tash80 (17-7-2015 om 12:00)
Als ze nu gelijk kijken waar die man zijn drugs koopt of haalt heb je gelijk de dealer ( als hij het zelf niet was ) ..Zender in zijn auto of fiets doen en kijken waar ze heen gaan en heel de rotzooi tegelijk oppakken.. Boete geven 3 jaar cel en werkstraf van 1000 uur en uitkering stopzetten.Begrijp daar niks van al die gasten hebben ook nog uitkering ook vaak
Peter (17-7-2015 om 11:52)
En daarna naar huis gestuurd. Hij moet de winst en omzet inleveren bij justitie. Dat was zijn straf. Dus wat heeft de man fout gedaan? Hij heeft zich laten vangen. In Nederland is Drugs dealen toegestaan zolang je maar Belasting betaald en als je gepakt wordt moet je de omzet en winst afstaan aan de overheid. En als je het goed doet kan je rijk worden. Logica van een nuchtere Zeeuw.
Cookie-instellingen beheren