Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agent in pink gebeten bij arrestatie Goes

Toegevoegd: 18-07-2015, 12.57 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 25-jarige Rotterdammer heeft vrijdagavond in Goes tijdens zijn arrestatie een agent in zijn pink gebeten. De man werd opgepakt omdat hij drugs op zak had.

Toen agenten de man rond 21.50 uur op het NS-station wilden aanhouden verzette de verdachte zich hevig. Daarbij beet hij dus ook in de pink van één van de agenten. Uiteindelijk wisten ze de man onder controle te krijgen en hem af te voeren naar het politiebureau.

De man bleek verschillende soorten drugs op zak te hebben. Deze zijn in beslaggenomen. De gewonde agenft eeft aangifte gedaan van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herrie (18-7-2015 om 19:47)
OVJ neemt dit zeker mee. Meestal zijn dit mensen die nooit meer "aan de bak" komen. Goed voor de belastingbetaler dus....
Jan (18-7-2015 om 18:42)
Ik vindt dit geen mishandeling!! jammer voor meneer agent ,je weet als je agent bent op straat dat dit kunt gebeuren anders moet je een ander voor een ander vak kiezen , het wordt anders als er daad werkelijk geweld wordt gebruikt maar dit is gewoon te gek voor woorden om aangifte hiervan te doen dit kost ons burgers miljoenen per jaar ,en je krijgt erook geen geld bij zo als je optreedt tegen de burger want die betalen tenslotte jullie salaris. kom op meneer agent wordt een vent inplaats een mietje er zijn ergere dingen in het leven
R (18-7-2015 om 17:19)
En als je als agent dan door zo een dier(want mensen doen dat niet) in je klauwen gebeten wordt en zo een persoon op een diervriendelijke manier uitlaat aan n lijn aan je motor is het ook niet goed.Je moet wel als oom agent want sommige figuren worden steeds lijper.
henk wesdijk (18-7-2015 om 15:42)
Het heeft 2 jaar geduurd maar goes is helaas ook kopje onder gegaan onder leiding van de PvdA.
Cees (18-7-2015 om 13:42)
Laat mij raden. Agent wordt in vinger gebeten. Agent wordt veroordeeld voor twee gevangenisstraf en krijgt schadevergoeding. Rechterlijke D 66/ PvdA macht. Kom uit jullie grotten en of spelonken. Ga een stage lopen buiten de rechtbank. Midden in de maatschappij.
Jan (18-7-2015 om 13:21)
Zulke gasten moeten in een heropvoedingskamp worden gezet. En geestelijk compleet worden gebroken, en daarna weer worden opgebouwd. Het is te triest voor woorden hoe weinig respect er nog is voor de Nederlandse wet. Iets wat toch een grondbeginsel is van een democratie. Dit soort kansloze figuren die nog niks hebben betekend in hun leven zit de huidige maatschappij vol mee. Keihard aanpakken dit soort patsers.. gewoon de Spaanse manier.. lange lat gebruiken en het respect er in slaan.
Cookie-instellingen beheren