Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vermoedelijke dader fietsvernielingen opgepakt

Toegevoegd: 20-07-2015, 13.42 uur
Door: Rolf de Feijter

RENESSE - De politie heeft een 60-jarige man uit Renesse aangehouden in verband met vernielingen aan een aantal fietsen aan de Jan van Renesseweg.

Gedurende zeker een maand lang zijn daar verschillende banden van mogelijk tientallen fietsen lek gestoken. Dankzij een alerte getuige kwam de politie de mogelijke dader op het spoor. Hij is uiteindelijk vandaag rond 08.20 uur in zijn woning aangehouden. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (21-7-2015 om 06:37)
Ik zeg een maand lang hele dagen banden laten plakken. Zes dagen per week van 7 tot 18 uur. En natuurlijk wel alle schade vergoeden.
piet (20-7-2015 om 21:09)
dom figuur,overal hangen cameraas, goed dat ik je niet op heterdaad heb betrapt.want dan hadden die camerabeelden niet meer nodig geweest! gr gekke pietje
|A, Zuurveld (20-7-2015 om 14:43)
Het moet niet gekker worden .Een 60 jarige man uit Renesse vermoedelijk fietsvernieler Het raakt toch wel tijd dat hij dat beetje verstand dat hij heeft gaat gebruiken en anders maar goed opsluiten
Cookie-instellingen beheren