Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

OM wil geld zien van oplichter

Toegevoegd: 21-07-2015, 09.13 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Of de 59-jarige verzekeringsman J. S. uit 's Arendskerke ooit in staat zal zijn om het geld, dat vadertje staat van hem wil zien, kan ophoesten is nog maar de vraag. 601.000 euro minus het bedrag van circa 100.000 euro dat hij aan schadevergoeding moet betalen.

De inmiddels ex-verzekeringsagent lichtte in de jaren 2008 tot en met 2011 via zijn Mundia Adviesgroep ettelijke klanten op en werd vorig jaar door het Hof in Den Bosch veroordeeld tot twee jaar cel. Een celstraf, die beduidend lager was dan de celstraf waarvoor de Middelburgse rechtbank hem een jaar eerder veroordeelde.

Zo goed als S. voor zichzelf zorgde, zo slecht ging het met zijn bedrijf. Om zijn levensstandaard te kunnen behouden vervalste hij documenten, liet hij de verzekeringsmaatschappij polissen uitbetalen waarvan hij het geld in eigen zak stak en verkocht hij verzekeringen die alleen in zijn fantasie bestonden. Uitspraak over zes weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren