Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf voor ontucht met stiefdochter

Toegevoegd: 21-07-2015, 09.45 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft maandag de 46-jarige V. L. uit Vlissingen voor het plegen van ontucht met zijn stiefdochter veroordeeld tot een half jaar plus vier maanden voorwaardelijk. Tegen de Vlissinger was twaalf maanden plus zes maanden voorwaardelijk gevorderd.

De rechtbank vond bewezen dat L. zich in de jaren 2007 tot 2012 schuldig heeft gemaakt aan het seksueel binnendringen bij zijn stiefdochter. Ook stelde de rechtbank vast dat hij zich in die periode schuldig heeft gemaakt aan het plegen van ontucht met het meisje en dat hij haar had mishandeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (22-7-2015 om 11:59)
Ik kan er met mijn boeren verstand niet bij dat een zakkenrolster 9 maanden plus 3 maanden voorwaardelijke celstraf krijgt(terecht) en in een ander bericht lees ik dat iemand die structureel zijn stiefdochter verkracht en molesteert over een periode van 5 jaar, 6 maanden plus 4 maanden voorwaardelijke celstraf krijgt!!!! Deze man zouden ze heel erg lang moeten opsluiten. Zijn slachtoffer is voor de rest van haar leven beschadigt en zal nooit maar dan ook nooit iemand meer kunnen vertrouwen of zich geheel kunnen geven aan een ander persoon. En de dader staat met aftrek van voorarrest en goed gedrag weer buiten een dag na de uitspraak van de rechter..... Waar gaat het heen met onze rechtstaat???
Marco (22-7-2015 om 10:33)
5 jaar lang je stiefdochter structureel misbruiken en haar voor de rest van haar leven een mentaal litteken bezorgen en er dan vanaf komen met een paar maandjes cel? Zij is levenslang getekend en getraumatiseerd. Ridicuul en werkelijk onbegrijpelijk. Hoe kun je zo'n straf goedpraten? Ik dacht dat het niet gekker kon in Nederland, maar kennelijk kan het dus nog wel gekker...
retteket (21-7-2015 om 12:41)
Dat arme kind heeft levenslang.
anuska (21-7-2015 om 12:20)
Wat een straf zeg, een half jaar?????? Van 2007 tot 2012 zijn 5 jaar..... het meisje dr leven tot een hel maken, dus nu 5 jaar de bak in lijkt me een betere eis. Wat n raar land is dit toch.
Karel (21-7-2015 om 10:40)
Gelijk ervoor zorgen dat hij niet in herhaling kan vallen bij andere jonge vrouwen!
Cookie-instellingen beheren