Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Onwel geworden opvarenden R'dam naar Goes

Toegevoegd: 21-07-2015, 21.41 uur
Foto 1 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mini (22-7-2015 om 20:56)
wat een volwassen reacties over het ADRZ. In de film van Bambi word stampertje berispt door zijn moeder: ' Wanneer je niks leuks weet te zeggen, zeg dan maar helemaal niks'. dat lijkt me hier (en bij heeeel veel andere artikelen op hvzeeland) ook wel van toepassing. Persoonlijk heb ik prima ervaringen bij het ADRZ. Waar mensen werken worden weleens fouten gemaakt, gelukkig maar... Dan heb je zelf ook niet zo perfect te zijn :). Gelieve voortaan alleen commentaar leveren wanneer men zelf perfect is (dat doe ik immers ook).
jognt (22-7-2015 om 14:08)
Naar het ADRZ... okee, sterkte mensen!
willem (22-7-2015 om 10:58)
ik ben zeer verbaast, dat er in een wereldhaven als Rotterdam geen ziekenhuizen beschikbaar zijn voor dit soort gevallen en dan naar Goes en Amsterdam en Antwerpen moeten worden vervoerd. Ik vind dit schande
karel (22-7-2015 om 10:57)
Nu ik hoop maar dat die mannen sneller worden geholpen dan dat bij mijn vader het geval was. Wij hebben daar zeven uur gezeten totdat hij werd opgenomen. Maar voor deze heren zal wel een uitzondering gemaakt worden. Wat moet je nu met een ernstig zieken man van 92. Gewoon een zieke hollander, ja daar haal je het nieuws niet mee.
HUH (22-7-2015 om 10:00)
hadden we daar nu net niet die helikopters voor "SPOED"
Rori (22-7-2015 om 09:52)
Wordt het dan een keer geen tijd dat ziekenhuizen in het Rotterdamse zich gaan specialiseren voor dit soort gevallen?? In de havens rond Rotterdam worden dagelijks honderden schepen geladen en gelost met gevaarlijke stoffen!! Het lijkt me dan niet meer dan logisch dat gewonden zo dicht mogelijk in een ziekenhuis verzorgd kunnen en niet met grote spoed eerst 100 km over autowegen vervoerd te moeten worden voor ze in een gespecialiseerd ziekenhuis terecht kunnen...!!!
Cookie-instellingen beheren