Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Kinderen vastgebonden bij overval

Toegevoegd: 22-07-2015, 12.04 uur - Update: 22-07-2015, 20.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

CLINGE - Twee jongens van 10 en 14 jaar zijn woensdag vastgebonden bij een overval op een woning in Clinge.

Het incident gebeurde rond 11.00 uur. De jongens van 10 en 14 jaar waren alleen thuis toen minstens twee daders de woning binnenkwamen en de jongens met een pistool en een mes bedreigden. De jongens werden vastgebonden.

De daders vluchtten te voet in onbekende richting. Even later konden de slachtoffer zich bevrijden. Ze raakten niet gewond en alarmeerden rond 11.20 uur de politie. De politie is daarna nog enkele uren bezig geweest met een onderzoek in de woning.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (23-7-2015 om 07:17)
Wat durf een mens toch veel aan om in te breken en in aanwezigheid van twee kinderen 10 en 14 jaar oud vast te binden om alles te doorzoeken wat meegenomen kan worden, wat zijn dat grote smeerlappen ik hoop dat ze gevonden worden en bind ze net als bij de kinderen meerdere dagen op stoel vast.
Mama van 2 (22-7-2015 om 21:56)
@karel wat smeren fijne reactie dit weer! Wat denk je dat ze eerst netjes hebben aangebeld? Die gasten hadden daar niks te zoeken! En ja kinderen rond die leeftijd blijven wel eens alleen thuis, ik zat rond die leeftijd zo vaak alleen thuis ik denk niet dat het nodig is om meteen met een vinger naar de ouders te wijzen zij zullen enorm geschrokken zijn lijkt me, sterkte aan de famillie!
Jose (22-7-2015 om 18:18)
Karel: Mama of Papa moet ook weleens even een boodschap doen. En kinderen waarvan de oudste 14 jaar is kunnen best even alleen zijn, vind ik. Het probleem is, dat die twee mannen binnen gegaan zijn in een huis waar zij niets te zoeken hebben. Weer van die minkukels. Jongens, ik hoop dat dit voorval niet jullie hele vakantie verpest.
Karel (22-7-2015 om 13:04)
Waar waren de ouders van deze minderjarige kinderen? Ik praat de overval niet goed! Het lijkt echter dat de twee alleen thuis waren en niet goed geïnstrueerd zijn betreffende het open van een deur voor vreemden?
Marco (22-7-2015 om 12:07)
Sjongejonge stoer hoor. Een overval plegen en daarbij 2 jonge kinderen vastbinden. Lafaards. Hopelijk houden ze er niet een al te groot trauma aan over. Sterkte jongens en hopelijk worden ze gepakt!
Cookie-instellingen beheren