Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer redt jonge meeuw in Goes

Toegevoegd: 22-07-2015, 20.26 uur
De brandweer kreeg zo nu en dan bezoek van moeder meeuw.
De brandweer kreeg zo nu en dan bezoek van moeder meeuw.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

GOES - De brandweer heeft vanmorgen een jonge meeuw gered die uit een nest was gevallen.

Het incident deed zich rond 11.15 uur voor op de Ramusstraat. Een jonge meeuw was uit een nest gevallen en kon niet meer op eigen kracht terug in het nest kruipen. Tijdens de reddingactie kreeg de brandweer meerdere keren bezoek van moeder meeuw die het er niet mee eens was dat er aan haar jong werd gezeten.

Het lukte de brandweer om de jonge meeuw te vangen. Vervolgens is deze opgevangen door medewerkers van de dierenambulance.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sandra (24-7-2015 om 23:54)
Tssss bizar de uitspraken van sommige! Een meeuw is ook een dier! Jammer hoor het is ook nooit goed! Volgende keer wanneer je ze zelf nodig hebt zullen we ook zeggen oh joh laat gaan is ook maar een mens! Petje af brandweer goed gedaan!!
Leo (24-7-2015 om 11:53)
Aan de ene kant van Goes bestrijden we de meeuwen, en aan de andere kant vanGoes redden we er een. Goed bezig.
sandra (24-7-2015 om 07:29)
snap het even niet. Als er een hond in nood is, b.v. in een warme auto moet het gered worden en o, o, o, wat zijn de eigenaren dan slecht. En een wild dier moet maar aan zijn lot worden overgelaten? Waarom een meeuw niet en een hond wel, waarvan er ook al veel te veel zijn.
hier (23-7-2015 om 18:40)
Wie haalt het dan in z'n hoofd om de brandweer daar voor te bellen? Belachelijk! Gewoon dat beest z'n nek om draaien de volgende keer!
Zeeuwmeeuw (23-7-2015 om 18:26)
Goede actie van de brandweer. Een beschaafde samenleving kenmerkt zich door verantwoordelijksgevoel en zorg voor mens en dier. Als je iets of iemand uit de problemen kan helpen is dat gewoon goed. En de kosten? Die gaan we echt niet terug vinden in onze belastingaanslag, en dan nog, voor compassie en zorgzaamheid betaal ik graag een beetje meer.
R (23-7-2015 om 16:48)
Dat materiaal moet toch regelmatig getest worden , dus of je nu een ladder uitschuift op een parkeerterrein of ff een beestje red..so wat. Die spullen staan er toch al.
Cookie-instellingen beheren