Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 237 km

Brandweer redt jonge meeuw in Goes

Toegevoegd: 22-07-2015, 20.26 uur
De brandweer kreeg zo nu en dan bezoek van moeder meeuw.
De brandweer kreeg zo nu en dan bezoek van moeder meeuw.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

GOES - De brandweer heeft vanmorgen een jonge meeuw gered die uit een nest was gevallen.

Het incident deed zich rond 11.15 uur voor op de Ramusstraat. Een jonge meeuw was uit een nest gevallen en kon niet meer op eigen kracht terug in het nest kruipen. Tijdens de reddingactie kreeg de brandweer meerdere keren bezoek van moeder meeuw die het er niet mee eens was dat er aan haar jong werd gezeten.

Het lukte de brandweer om de jonge meeuw te vangen. Vervolgens is deze opgevangen door medewerkers van de dierenambulance.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
leo boot (23-7-2015 om 13:23)
blijkbaar wordt er beter voor meeuwenkinderen dan voor mensenkinderen gezorgd. jeugdzorg wordt op bezuinigd, maar het (onnodig) redden van een meeuw mag alles kosten.
Gerard (23-7-2015 om 12:45)
Wat zou er gebeurd zijn als er tijdens deze onzin uitruk een levensbedreigende situatie was ontstaan in een ander deel van Goes? Sorry mens, ladderwagen net te laat was met een meeuw bezig! Zulke onzin uitrukken zou verboden moeten worden!!
Anoniem (23-7-2015 om 12:15)
Ik zou niet weten waarom een meeuw niet gered zou hoeven worden. Het is ook een levend wezen met gevoel. En de overlast waarover gesproken wordt, is vaak te wijten aan mensen die allerhande afval op straat achterlaten waar allerlei dieren op af komen, waaronder ook meeuwen. Dus wie veroorzaakt er nu overlast....het is maar hoe je het bekijkt hè.;-)
barrie brandweer (23-7-2015 om 11:23)
Wat een gezeur weer. 1. Nee je kunt een jong wild dier niet zomaar in het nest terugzetten, het ruikt dan immers anders en word 9 van de 10 keer verstoten. 2. Weleens een brandweerwagen zien rijden zonder geluid- en lichtsignalen? want deze brandweerwagen was toch al rond aan het rijden en er was dus geen daadwerkelijke 'uitruk' Ik vind het geldverspilling dat de brandweer auto's moeten openknippen van bezopen lui die verongelukken, maar daar hoor ik niemand over!
Lion (23-7-2015 om 09:37)
Moet niet gekker worden, zoveel moeite doen voor een meeuw, veroorzaken alleen last, ik zeg alle meeuwen afschieten!
Murien (23-7-2015 om 09:18)
De wereld op zijn kop! Laat de meeuwen het uitzoeken.
Cookie-instellingen beheren