Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Brand in Vlissingse flat snel onder controle

Toegevoegd: 24-07-2015, 19.02 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De hulpdiensten zijn vanavond massaal uitgerukt vanwege een brand in een flatwoning in Vlissingen.

Rond 18.00 uur werd er brand gemeld in een flatwoning aan het Van Houtenplein. Vrijwel direct werd het sein middelbrand gegeven. Meerdere brandweerwagens rukten met spoed uit. Ook kwamen twee ambulances ter plekke en werd een traumahelikopter opgeroepen.

De brandweer heeft een man via het balkon uit zijn woning gehaald. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht maar zijn verwondingen vielen mee. De traumahelikopter is dan ook niet meer ter plaatse gekomen. Rond 18.30 uur werd het sein brand meester gegeven. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Stichting Salvage is opgeroepen om te ondersteunen bij de afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren